حركة جعفر الخابوري الاسلاميه
نر حب بجميع الزوار الكرام ونر جو منكم التسجيل
نر حب بجميع الزوار الكرام ونر جو منكم التسجيل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

احدر ان يصيبك فيروس الحقيقه فتشقى

الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

Ноутбук повідомлень і повідомлень читачів

كاتب الموضوعرسالة
جعفر الخابوري
المراقب العام
المراقب العام
جعفر الخابوري

Ноутбук повідомлень і повідомлень читачів  Empty
مُساهمةموضوع: Ноутбук повідомлень і повідомлень читачів    Ноутбук повідомлень і повідомлень читачів  Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 16, 2011 3:01 pm

Відновлення мислення
Якщо буде доведено, що причина думати про хворобу, природно думати про лікування, і приїхав сюди в чудове слово імама Алі (АС): «розум зцілення ...», Досвід показав багатьом можливість психічного зцілення, як (навіювання і гіпноз, медитацію і енергію .. .)

Науковий експеримент: Роберт, фізик пошуку роботи та широко по всьому світу, щоб побачити зв'язок між магнітними хвилями, мозкові хвилі і моделей, які використовують енергію терапії. Вимірювання цих хвиль під час терапевтичного сеансу і виявили, що мозок Almtadjin втік від 7,8 до 8 Гц, незалежно від типу або методу лікування використовуються.

Потім виявили, що мозкові хвилі стати терапевтами частоти хвиль, таких як магнітне поле Землі, і ще більш дивно, вони відчувають себе вільними з ним у той же час. Ув'язнені, що процесор має електромагнітну енергію Землі і використовуються в лікуванні.

Зцілення молитвою

Зцілення молитвою є результатом розпорядчий у свідомість і підсвідомість відповідь, яка - молитва - конкретно на конкретні цілі, те, що процес повинен знати, що робити і чому?

Ви самі вибираєте, щоб думати і молитися певні ідеї і картини того, що він хоче, і потім передається на внутрішній розум і встановити її як факт, і відчуваю, що ця взаємодія Faihafez вважає явищем. Припустимо, що один з них вирішив отримати зцілення молитвою від хвороби, яка повною мірою усвідомлює, що причиною хвороби є не тільки негативні думки страху заряджених зберігається внутрішній розум. Так що не тільки, що вона може видалити зі свого розуму, а потім отримати лікування, і, отже, може використовуватися необмежену енергію зцілення у внутрішній розум і творчий інтелект і здатність необмежену зцілення величезні.

Для завершення молитви завжди хвалити і дякувати Богові ... Вони повинні забути про хворобу, і прихильність до одужання. І повторювати молитви має важливе значення, а також вигнання яку ідею, навіть на мить, бо процес загоєння гармонізації та інтеграції між підсвідомістю і свідомістю.

Мона Hayki

-------------------------------------------------- ------------------------------

«Праці» Tesflt вулиці за межі узгоджених ліміт на 25 см в поєднанні з 236 Basmahij

Ми звертаємося до тих, зацікавленими в Міністерство громадських робіт, де ми чекали протягом багатьох років, проклавши вулиці в нашому районі розташовані за з'єднання школи Samaheej 236, але мені здається, що ми (Mnhoson), після довгого очікування і наша радість, щоб почати цей проект на початку цього року, а після буріння на кожній вулиці і незручності важкої техніки з раннього ранку ми терпіли і Ntqublh потужностей, але ми були здивовані, після розміщення підрядником за проектом кришки люків дощової води в підготовці для мощення, що рівень головній вулиці високої необгрунтовано, зверніть увагу, що, коли ми мали намір будувати наші будинки ми розглянули Міністерство громадських робіт, де він був дає нам рівень високої рішення вулиці (копія додається), але рівень ви працюєте на основі зараз вище, ніж дано нам більш ніж на 25 см, а велике лихо, що цей проект асфальт тільки без тротуари, як це має місце в інших областях (не Mnhosh), де залишити відстані 3 метрів і чверть стіни будинків без нічого, а значить, стане болотом води, коли йде дощ, і комплекс бруду в інші дні, і буде коштувати нам величезні суми грошей на додаток до інших суми, які ми втратили на початку роботи нашого власного тротуарів.

Зняття рівня вулиці не викличе надто дорого, у нас тільки, але і держава, в якому кількість піску, необхідного для поховання понад 25 см для всіх вулицях регіоні буде величезним, а вартість залучення в усі дірки стічних вод в регіоні, які були засновані на первісної висоти буде дещо .

Тому ми закликаємо наше звернення до відома зацікавлених осіб у міністерстві Роботи з порятунку і рівень потрібної висоті, щоб повернутися до початкової висоти, яка дана нам, інакше залишити область без покриття з кращими з нас цінувати нові проклали!

Група людей з області

-------------------------------------------------- ------------------------------

Ніч виїзд

Як боляче ... Після відправлення

І спогади про минуле біль

Хоча я,

Якщо по Gerahik склали більше Лалла

І ви чуєте зараз Ahata байдужими до болю

Кожен напрямку ви йдете, мою кров має червоний кров

Talben мозку і Dgtk Tgerna на жаль,

Тому що я був з тобою друзі

Алі став приносити біль

Тому що я був з тобою близьких

Стати застосовні, наприклад, сльози йдуть

Тому що я, я вітаю Otik

Таким чином, врегульовано мене і взуття Ви втомилися

Скажи мені ...

Кожен раз, тому що ваш мозок розумно

Щоб ви були не праві з самого початку

І на будь-який час зустрічі Stjaddedan

Те, що ми перебували в цьому місці тут

Потім пам'ятаю ... Резолюція ігри

Я не міг відповісти, що розставання

Але ви принесли мені ваше взуття і ходити Bastgrar

Інтернет і залишив мене від болю, на кривій сюрприз

Flove геть!

Лодхі далеко ...

І тримайтеся подалі від мене, що ваше ім'я залишається чисто ілюзій

Тримайтеся подалі в кінець болю

І в кінці кожного міраж

P До зустрічі ...!

Саїф аль-Ісра

Пенсіонер в Рамадан

Мій брат у відставці ... Вітаємо вас священний місяць Рамадан, ви, хто повинен скористатися цим священним місяцем, тому що можливість була передпенсійного бажання бути зі своєю родиною за сніданком, і ви хочете бути в мечеті, щоб виконувати молитву і роблять, нам відомо, ви були пов'язані з роботою протягом усього строку своєї роботи не було розмістити вас час, щоб зустрітися з родиною та друзями, прийшов сьогодні, щоб компенсувати вам все, що ви пропустили від поклоніння і молитви в мечеті і читати Коран, і значні можливості для Вас, щоб стати ближче до своїх Господом (і відвідування Мекки і Медини), а також можливість подорожувати і весело провести час, тому що ви заслуговуєте більшого, ніж , ви основу для зростання цієї країни і його роки вашого молоді в дусі доброї волі.

І я кажу вам, що вам пощастить ці дні красиво, тому Бахрейн багато видів діяльності, які можуть брати участь; приклад рад по всьому Королівству, яке поєднує в собі улюблених і визначити хороші люди, і Бахрейні сьогодні в подальший прогрес не дозволяйте цій прекрасній можливістю, і ви повинні відвідати ці поради спрямовані на слідувати всім бути на рідній землі, це дійсно хороший крок, корисний, і я питаю, хто зацікавлений, щоб поглянути на це питання тісно або зустрітися з ними в їх призначеннях тижні і Essandohm, тому що їхньою метою є обслуговування громадян та їх лояльність по відношенню до Батьківщини і захист ситуації і підняти прапор батьківщини і що ми розглядаємо ці лютні рад будинок і мій профіль Aloaevit Hzawa і частину будинку.

Салех Алі Бін

Затоки Daily News - № 3265 - вівторок, 16 серпня 2011, що відповідає 16 рамадана 1432 H

https://mzmzmz.yoo7.com

صفحة 1 من اصل 1