Yağmur kemiklerin kırılganlığı ortaya çıkarır!
haber ajansları Suudi Arabistan camilerde yağmur için dua performansına haber rapor ederken, gazeteler yağmur hakkında dün üç yerel başlıkları yayınladı.
Gazete bir ahlaki Manchita diyor sürdürdü: «okulları çevreleyen yağmur Bahreyn ve sokaklar ve evler kapatma» yayınlanan bilgi üç sayfa içinde gör. Gazete hakkında iki sayfalarda ayrıntılarını yayınladı «Manama evlerin batan ve sağlık merkezleri ve 35 trafik kazası bozulması», konuştuk. Üçüncü dedi ki: «kış yağmurları Bahreyn mahçup ... Trafik sıkışıklığını ve Belediyeler ve Bayındırlık Anons acil ve merkezi pazar »bozulması. Hatta diğer iki gazete, biri hakkında diğer ilk sayfasında, «hava Çarşamba kadar stabilize olmaz» uyardı ederken, «sokaklar ve evler sular altında şiddetli yağışlar» konuştu.
bir fikir birliği basın nadiren olur, kış sezonunun başlaması ile her yıl ülke şaşırtmak doğal fenomen adresi ve okul ve kurumlarda engel ve trafik kazaları onlarca neden olağan yıllık bu ikilemler Tanthellena çözüm bulmak zorunda kalmadan varsa. Ama, yağış birkaç saat birkaç saniyeden fazla sürmedi garip Pazar sabahı yağmurlar dökme fazla 40 dakika, sular altında evleri ve yolları sürmedi.
Incelemeler ve çeşitli gazete tasvir raporları en çok etkilenen alanlar olduğu konusunda hemfikir bizim sermaye sağlam bir altyapı depremler, volkanlar tarafından sarsılmış değildir olduğu tahmin ediliyor Fine (Manama), ... Yağmur ne kadar hızlı ve aralıklı yağmurlu?
kırılganlık böyle bir ölçüde ülkenin arayüzü ve diplomatik misyonlar küvözde temsil başkenti altyapı varsa ... Ne marjinal alanlarda veya imar yolunda henüz marjinal grupların, bekliyorsunuz? Bağımsızlık Günü ihmal otuz yaşındaki uğramış köyler ne olacak?
Yağmurlar ortaya, 10 mm geçen bir oran geçmemişse bizim altyapı, ne varsa bir tam gün devam eden akım ya da iki tek muzdarip osteoporoz saatlerinde? biz dünya bu aşırı hava olaylarının tüm gösterildi henüz bu senaryolardan herhangi bir hazırlık var mı? yağmur Kırk dakika tüm bu acı ve karmaşa bizi neden olduysa - Allah korusun - biz kötü yüz yapabiliyor musunuz?
Resmin Görünmüyor tarafı ihmal bu köylerde oda çatı su damlatmalı özellikle, konfüzyon ve sefalet bir durumda, yoksul evlerde olanlardır. Açıkçası, ben kitapta geçen yıl bölüm yazarken çocukluk ve gençlik anılarını «benim kolları», bu resim de durdu iktidarsızlık ve güçsüzlük Tzaellne duygular olmadan Otuz yıl önce kalbimde Anhfr içinde. yüzlerce aile var ki hala eski evlerinde çektikleri yazarken aklıma geldi değil mi, ve yağışlı sezon felaket keder ve üzüntü bir sürü katar.
Ben felaket ya da yakın afet planları, nakit talebi yazmadım kaydetmeniz gerekir, ilk uyarı amacıyla insanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve hastalığı önlemek için, emme için sokaklara batıyor su ve »Belediyeler» «işleri» ... Hızlanma evleri harap harap son taslak değildir. O Ulusal ev ve aile yüzlerce proje Kaplamalar yağmur yıl önce benimsemiş çeşitli bölgelerindeki İslam toplumları ve yardım fonlarının rolünü unutmak kalmamasıdır.
Qasim Hüseyin
Bahreyn gazetesi Al Wasat - No 2986 - Salı, 9 Kasım 2010, 03 Zilhicce 1431 H karşılık gelen